Lambat period

Masuk hari ni kalau tak period jugak, maksudnya dah 5 hari lewat period. Anak baru 2 bulan.. lahir czer.. ubat x pernah skip. Dah kenapa pulak ni. Risau.. tak pernah lewat period spanjang bujang

2 Các câu trả lời

lepas bersalin tu normal klau blm n lambat dtg peod.. ada je y dtg awa lepas abis pantang..n ada jgk y setaun baru dtg..n jgk peod blh jd on off kdg bln tu dtg n x dtg or terawal..terlewat.berlakunya sbb hormon..menyusukan bb

2y trước

saya dah dtg bulan lpas hbis pantang hari tu.. lpas hbis pantang dan period, nurse bagi ubat perancang sbb anak masi bf.. sejak mkn ubat tu, period delay sampai skrg.. baru hbis sepapan..

kalau fully breasfeed mmg normal xdtg bulan lama..sy dulu lepas ank setahun baru period

1y trước

sis dh period ke.