Period lewat

Anyone pernah ada pengalaman..period lewat dah 20hari..harapan dah setinggi gunung .dari lewat hari ke 10 dah mula check sampai skrg hari 20.tapi check tetap 1 line...nak kena pergi klinik ke ekk? Seumur hidup tak pernah period tak dtg period selewat ni.. kalau tak ngndung pun harapnya bukanlah ada penyakit apa pun..risau pulak😪

1 Trả lời

sy dlu mcm tu jugak..sy tunggu lewat sebulan lebih mcm tu..test upt lg skali..n upt -ve.. sy terus p klinik..doktor kata msalah hormon..then dr bg pil untuk turun period..lepas 10 hr mkan then terus period..