pengalaman

Masok wad sudah n nak bagi taw hospital baru ipoh ni best gak,cantik ,sejuk tandas pon ok... Sepatutnye harini kena induce tapi alhamdulillah bby ok n buka 2 cm dh.. So esok pagi tengok macam mana ,kalau xda bukaan baru beranak paksa...*pengalaman* kena seluk memang xboleh kata ap,senak oiii sampai rasa nak teberak ,lepas seluk pergi tandas terus hahaha ... Ap boleh buat kite ambik pengalaman saja la... Sini xleh melawat , suami datang pon boleh 1-2 &5-6 tu pon dia xleh melawat kite kat dalam... Kite kena keluar jumpe dia... Kena tidor sorang harini huhuhu ,dah suruh sabri siap2 bawak bantal pelok tengah hari satg... Kite ni tido xda bantal pelok mana maunye... Doakan semoga sayaa dipermudahkan ye.. N saya mintak maaf andai buat salah,terkasar basaha n ad kutuk2 belakang ke ye...

pengalaman
1 Trả lời

Dah bersalin ke..sy pun nnt akan ke hospital ipoh bulan 8 nnt..bersalin kat sana..harap2 sumenya berjalan dgn lancar..dn berharap juga suami boleh temankan dlm labour room juga..anak first ni mcm perlukan sokongan suami..bagi semangat..harap semua dipermudahkan..😊❤️