sapa ada pengalaman bersalin di hrpz baru2 ni

masih padat ke wad lepas bersalin skrg ? last masa anak sulung g maso covid ..wad mmg penuh ..suami boleh melawat ke ? atau org lain ke. .boleh melawat jugak ke ?

2 Các câu trả lời

kalau hosp area sy,suami boleh masuk LR. awal² lg nurse tanya sy nak suami temankan dlm LR atau tak. tp sy tolak sebab suami kena jaga anak kami 2 org. masa melawat pun balik mcm dulu,2 org sekali masuk,dan bawah 12th tak dibenarkan masuk wad.

8mo trước

ok tq sis 😊

Hi sis. Nak tanya pengalaman bersalin yg latest di hrpz. Sy firstmom, duk nerves nk bersalin di hrpz..ok ke semua?