Pertanyaan serius

Salam nak tanya sekarang ni wad Bersalin kalau malam Boleh ada penjaga ke contoh macam Waris Atau suami teman dalam wad dan waktu bila saja suami boleh melawat kita. Khas utk johorean, HSI OR HSA. Tqqq ☺️#ingintahu #seriusnanya

2 Các câu trả lời

skrg mana2 hsptl waris / suami xblh teman waktu malam. hanya dtg pd waktu melawat sahaja.

1y trước

Okayyy baik sis tqqqq ❤️ masa bersalin tu tak kira waktu kan, jd masa tu suami boleh ada dengan kita berapa lama je?

Kalau kerajaan rasanya xblh teman kot. Kalau swasta yes boleh teman 24 jam.