sabar menanti

masih menunggu malaikat kecil di rahimku...

21 Các câu trả lời

semoga sis dkurniakan. .zuriat yg soleh dan solehah ❤️teruskan usaha percaya rezeki Allah tu ada .dan datang pda waktu yg tepat.Allah is the best planner

Jgn stop usaha sis..Allah nilai thp kita bersabar dan berusaha tu..sy doa sgt sis akn dpt ank cpt2..usaha doa tawakal Allah janjikan kejayaan aamiin❤️

Insya allah semoga sis dipermudahkan segala urusan..semoga sis dikurniakan malaikat kecil dirahim sis.-amin

Moga sis dikurniakan rezeki zuriat dalam masa akan datang ni. Aamiin. Be happy n tingkatkn lg usaha ya

Semoga diberikan rezeki, sy pun ttc 3 thun, rezeki sy da sampai, hopefully lepas ni sis pula ❤

aamiin... inshaa allah.. sis akan dikurniakan zuriat.. semoga dpermudahkan segala urusan

Sabar ya...in shaa allah ade rezki buat kamu nti...jgn putus asa ikhtiar slagi boleh...

Mg Allah bri rzki pd sis dan d pmudahkn segalanya..Allahuma aamiin

In Shaa Allah...ada rezeki xke mana...sabar usaha dan doa...😊

In shaa Allah ada rezeki sis. Teruskan berdoa dan berusaha