Menang Jjobi Box UV-C LED bernilai RM805.60 Hari Ini!

📢 Masih belum sertai lagi parents? Inilah masanya! Mungkin anda & si kecil yang bertuah ! Ikuti langkah mudah pertandingan ini hari ini sebelum terlambat ya 😘 https://community.theasianparent.com/contest/menang-jjobi-box-uv-c-led-toy-storage-box-sterilizer/1113?lng=my

5 Các câu trả lời

Hope dpt menang... sy bkl mlhirkn bln 10 ni ank k 2... amat mmerlukan box ni kerana dgn anak sulug yg pdpr, perlu myapkn kje dr rumah, mmbuat kje rumah, mslh sy over protective n panic tentang kbrsihn lg2 musim pndemic ini mmbuatkn sy lbh stress n enxiety.. klu x menang sedihnye...

Wahhh.. Nak ikut, tp nnti sedih klu tak menang.. 😢

3y trước

hehe. InsyaAllah ada rezeki lain pula kalau tak menang kalini kan😉

😍😍😍😍😍

wah😍👌🏻

😍