nakkkk tahuuu

mase 1.9 test naik dua line jugak tapi lagi tak jelas yang nampak je nampak pastu tunggu la sampai 12 hb test balik nampak jelas sikit line tu dalam gambar memang nampak warna kelabu tpi klau depan” nampak nak warna merah tapi tak pekat . apa pun result die nanti saya terima , share kat sini pun sebab nak tahu pendapat mummy” yang dah ada pengalaman #FirstTime #ingintahu #TTC

nakkkk tahuuu
2 Các câu trả lời

test lagi after a week .. inshaallah.. semoga ada rezeki ya puan 🥰🤲🏻

Blh tahu line naik dlm brp minit? Sbb cassette ni mcm dh evap line.

2y trước

Amin