MASALAH SAKIT BELAKANG LEHER KEPALA

Masalah seperti diatas sering kali terasa sakit yang teramat selepas bangun daripada tidur. Apa puncanya? Terlebih tidur atau sebaliknya? Ada tak apa-apa penawar untuk masalah seperti saya?

2 Các câu trả lời

Mungkin sbb salah posisi tidur. sy pun kerap mcm tu selalu sengal2 sakit kat tengkuk kalau tidur bantal tinggi sgt. So sy tukar bantal yg rendah sikit then lepas tu ok dah.

5y trước

Tapi saya dah tahan sakit hampir 3 tahun

sye mcm ni mase trimester pertama ritu

5y trước

lame gakk... risau ape sume gakk.. patu lame2 ilang sndiri jee