air ketuban

Masalah air ketuban kurang dan berat baby kurang, apa patut saya buat? Risau bah, dah akhir² nie... Minggu ke-35

10 Các câu trả lời

Sis mesti ank dah besar kn. Apa yg jd masa 35 w dlu ? Sis p hosp kw? Sy skrg 35w bacaan air ketuban 8 ni pon scan swsta nk tgu scan goverment 39 w nnti. Sis punya berapa bacaan dlu

4y trước

sorry baru baca, dulu belum sempat check kali kedua baby dah keluar... 5 hari lepas check kali pertama kat hospital... sekarang anak dah setahun lebih semuanya okay

minum air kelapa untuk tambah air ketuban lepastu makan makanan yng boleh tambah berat bdan

Cepat2 minum aik kelapa sis sy ritu induce kerana air ketuban kurang...

kalau sy minum air kelapa utk tmbh air ketuban.

5y trước

minum susu utk berat baby

Air kelapa, Air tembikai. Minum susu.

Minum air barli banyak²

Berapa berat baby sis?

5y trước

Ow macam tu okay... Ow ya macam mana nak tahu perut kita keras, ada nurse bagitahu saya, tapi ya lah saya nie selalu lupa...

Makan tembikai.

Mjjzzy P