Boleh ke makan masa awal pregnant?

Masak lemak cili api ada kunyit Ayam kurma ad rempah ratus Makanan yang ada 3 sekawan boleh ke? Bahaya ke tak ya? Skrg macam takut nak makan #ingintahu #SeriusTanya #bantujawab #firstmom #bantusharing

7 Các câu trả lời

Boleh makan. Cuma makanan pedas/berminyak penyebab pedih ulu hati. Kalau awak ada masalah pedih ulu hati, elakkan la

Makan je kak …. Xd apa yg xboleh mkn masa mngdung ni jgn mkn bnda haram dh la

makan sja sis..yg sis teringin tu makan sja.elak kan pedas melampau

boleh je makan sis selagi tak mudaratkan badan

makan je la klu xde allergic.

boleh tak bahaya.