sysmtoms of pregnancy

Masa week 4 and 5 ade bnyk symptoms... Skrg Dah week 6 ...langsung tak ade symptoms... I takut mungkin mischarrage. ?

2 Các câu trả lời

Same with me.skrg saya pun week ke 6. Symptom semua dh xda. Pergi KK, tpi nurse x bagi check lagi sbb masih kecil katanya.

5y trước

Nurse suruh pergi KK lepas 10 weeks. Tgk ramai comment kata 6 weeks dh boleh g KK. Tpi saya pergi kena suruh balik. Haha

Da buat scan ke belum.

5y trước

Ade nampak kantung. Period semua tak ade... OK aje... Week 4 and week 5 memang ade symptoms... Week 6 Dah start tak ade.. Sebab tu I takut... Hope tak ade ape ape ngan baby