Size kantung tak sama dengan minggu

Hye mama, kalau ikut kiraan, kandungan sya masuk 10w, tp scan size kantung tu 5w. Ada ke yg sama mcm sya ? Masa 6w haritu sya scan doktor mmg sahkan kandungan sya 6w. #ingintahu #firstbaby

7 Các câu trả lời

Hye juga.. Aah memang betul, kiraan tepat untuk tahu kadungan kita berdasarkan scan wlwpun tarikh period ngn edd bby agk berbeza.. Stiap org punya hormon memang tak sama.. Sebab saya punya kadungan guna tarikh edd scan sampai ke hari ini tarikh ta bertukar wlwpun tarikh period berbeza..

Saya pun mcm tu juga patutnya 10w tapi sekarang baru 7w. Sis punya baby sekarang okay ke? Sbb nak tahu juga experience orang

mcm sya sis... klu ikut kiraan duedate 22/6.. bla scan jauh lari...21/7..doc ikut21/7.. tu pon 2-3 kali repeat scan 2 mnggu

9mo trước

❤️

maksud sis masa 6 weeks scan dpt 6 weeks?? tp bila dah 10 weeks scan dpt 5 week?? means baby makin kecik ke?

Kalau beza dalam 1 atau 2 minggu still accepted. Semoga y baik2 je untuk sis inshaAllah

Dktr tak cakap apa2 ke? Sbb mcm terlalu jauh beza nya.

3y trước

doktor nak scan lg slpas 2mgu sis, sbb jauh sgt 😔

period teratur x sis?

3y trước

period slma ni mmg teratur, bln 12 haritu sya x period, dia trus ke bln 1