Bukak buku pink lewat

Masa saya 10w gi KK nak bukak buku tapi PPK yg jaga kat pintu suruh buat appt online tapi appt online tu yg kosong 18 Disember dan sekarang saya dah masuk 15w,ada tak yang buka buku lewat macam saya.Kena marah tak dengan nurse/doktor?

22 Các câu trả lời

kalau dah kk yg bg tarikh tu, apa boleh buat. kalau nurse marah, ckp je mcm mana awk tulis ni. takda nya dia nak bising lebih.

xoe sis sbb tarikh tu dorg yg ttpkn kn https://chat.whatsapp.com/FePISVxmiCVFZ3Y3DM03L0 group hamil 2023

Buat x tahu je sis. Kalau dia melampau ambik je nama dia, buat aduan. Kita kena ajar sikit nurse di kk ni

sy buka buku 18 week..marah sikit jk memandangkan sy bukan ank pertama dn history kelahiran dulu ok

Takpe awak, pergi je. Tahan je telinga kalau diorang marah. Asalkan buku dah buka

tak marah la...sbb on9 booking yg bagi tarikh. bkn kita susuka hati lambat 🤗

maaf nk tau jugak, bukak buku pink kena appt ke ? tak boleh dtg je ke klinik?

2y trước

Ada appt dia sis. Masa 1st dtg kk tu dia mintak sijil nikah, bil api air.. sbb tu ada appt

sy pun 14w baru buka buku , dorang tak marah pun , sbb bby pun kecik lg ,

Sy pn lewat sbb taktau kne buat appointment. Tkde apa pn dorg ok je

Hi sis. Kalau nurse marah, sis ckp je kk yang bg tarikh tu.