Diet lepas bersalin

Masa pregnant berat sampai 86kg ye, now dah 2bulan bersalin baru 76kg 😂 sebab habis pantng hrituh dok makan macam macam tuh tk turun 🤣🤣 now dah 3hari diet baru 74kg 🤫 diet nih saya makan ikut waktu, amik sayur bnyak, nasi sikit, cut gula, malam tak makan, banyak minum air . Soalan saya, ada ganggu susu badan tak ? And saya bersalin czer dah boleh pakai bengkung tak ?#ingintahu #firstmom

2 Các câu trả lời

sama la kita , bole je pakai bengkung tapi jgn terlalu ketat kat tmpt czer TU kalau bole pakai jenis lilit yg bole adjust kalau bole buat senaman ringan

xganggu susu pun