hidung darah

masa pregnant anak pertama hidung saya kerap berdarah .. lepas bersalin takde dah .. ini kali kedua prengnant tetap sama yg mcm first hidung berdarah .. kenapa ehh ?

2 Các câu trả lời

Mcm sy ritu pn ms peknen bgitu juge sis..mebi sbb bdn kita pns sgt kut..tu jd cmtu..sbb ms tu bdn sy mmg pns je sntiasa..kerap hidung brdrh...dh brsalin..smua tu hilang..

5y trước

Most wlcme..😉bykkn minum air kosg ea sis.. sbb ms kita peknen ni cpt hydration

Salam sis, sy nk tnye, kira memang normal ye berdarah tu. Sy da pegi jmpe doc die ckp normal. Seminggu ade lah rasa harihari darah keluar 😂