hidung kerap berdarah

Ada tak mummy yg hidung kerap berdarah waktu pregnant. Apa patut buat yr

1 Trả lời

Klau brdrah melel2h xhnti tu better gtau doc. Klau tiap kli cci hdung ad skit2 tu biasa. Sbb mgndung kn mkn ubat tmbh drah. Jd kt sluran hidung tu npis. Mudah leaking skit. 😊

5y trước

Thank u awak. Dia tiba2 meleleh time duduk rehat. Doktor kata mungkin faktor cuaca panas jgk. Tp lepas cuci dh stop. Cuma klu tak stop berdarah doctor suruh terus pergi emergency 😄.