Scan 8 minggu tak nampak jantung

Ade tak ibu2 kat sini scan tak nampak jantung baby. Sy risau bila doktor cakap kmgkinan missed carriage.

2 Các câu trả lời

Before this dah pernah scan jantung atau belum yaa? Biasanya doc akan minta untuk datang repeat semula scan selepas 2 minggu. Untuk reassurance awak try pergi klinik lain untuk scan. Tak salah untuk dapatkan second opinion dari doc lain. And make sure minum air yg cukup supaya boleh nampak jelas. Jangan putus harapan 🫶🏻

10mo trước

Sblum pergi kk sy tk pernh scan. Bila check up smlm rupanya saiz baby 8 minggu je bkn 11. Jntug pon xnampak. So doktor minta repeat lagi 2 minggu.

da try scan bwah x sis?

10mo trước

Oh yeke..okok