36 Week

Masa mengandung mmang ada masalah keputihan, dh 3/4kali ambk ubat sumbat ? tadi pi tandas, tiba2 nampak seluar dlm n liner mcm ada warna koko? Yg ni darah ke? Keputihan? ?

36 Week
6 Các câu trả lời

Saya masuk minggu ke 35 ni Ada keputihan jgk .. dh masuk ubt dr doktor legalah 2 3 Hari .. ni dtg blk ..sgt tk selesa sbb gatal ..aritu sblm dpt ubt tu doktor ada Tanya nk ambik sampel tk atau nk Cuba ubt dlu ,saya pilih Cuba ubt dlu.. nampaknya minggu dpn kena ambik sampel lah 😓

Yg nie mcm drh.. Better awk g hospital dan tanya dokter.. Mungkin dorang ada solution yg lebih ok.. Semoga dipermudahkan segala urusan awak nanti..

Tula cm drh..... Klo keputihn tk gtl better sllu tukr sepndr dn pet. . Sy keputihn jgk... Bla gtl sy bsuh bersihkn..... Alhamdulillah ok...

5y trước

Tp sy 36w 4d dh berslin

Macam darah/brown..biasanya ni salah satu tanda bersalin

Looks like brown spotting or blood to me

.