Third Trimester (32weeks And Counting)

Masa first until second trimester, morning sickness and mengidam langsung tak ada. Sekali masuk third trimester ni rasa nak mkn ini itu pening2 dan muntah kekadang. Sampai risau family sangka sis mengada ngada. Mommies ada pengalaman mcm ni tak? ?

1 Trả lời

Sy pun mcm tu jga sist..tpi its normal utk kita yg mommy2 preggy nie..mmang trimister ktga akan ada balik alahan...sbab sy pun sdang mngalaminya skrg sist.. 😊😊

5y trước

Mainan perasaan sis. Nway tq