Cepat lapar

Masa first trimester saya cepat lapar, ni dah masuk second trimester dah tak berapa lapar… normal ke? ☹️☹️ #firstmom #pleasehelp #bantusharing

6 Các câu trả lời

saya pulak 1st trimester jarang lapar dan akdang tak ada selera.. 2st trimester nie lapar balik2 ar biarpun baru 3/4jam makan yang lepas 🥲 tetbalik kita nie sis.. apa2 semoga kita semua ibu2 dan baby sihat2 seja sampai due dan tak ada apa2 masalah 😘

eeee saya ingat saya sorang je rasa mcm tu,sy pon first trimester always rasa pedih perut lapar...sblom ni xde plk lapar Smpai pedih ulu hati,tapi lepas makan rasa lega sgt...klw lambat makan mesti menggeletar

we're same 😆 harini lgsg tak makan nasi sbb selera tkde. masa hujung 1st trim berselera pula tp da masuk awal 2nd trim ni hilang selera makan. harap air je 😂

1y trước

Haha tu la kan, kalau tak lapar tak makan, lapar pun makan sekadar alas perut je kan 🤣 tapi sis kena makan kesian baby nanti tak dapat nutrisi

normal je. sy dari awal smpai bersalin takde selera. tp sy pakse diri makan je la ape² sian baby dlm perut.

Normal but still u kena makan jugak. Jangan skip makan. Baby need nutritions

1y trước

Thankyou sis 😉 risau sebab sekarang tak scan kan

normal..tp kene ade makan ok

1y trước

Ok hihi thankyou ❤️