Unwanted pregnancy

Hi .. masa bersalin ank first emergency czer skang dia dh 8bln.. sy dlm dilema nk teruskn pregnancy 2nd ni sbb sy pergi klinik swasta dia suruh teruskn kandungan tp dia tk check details pn keadaan sy time tu .. selain tu jgk sy sgt trauma dgn apa sy hadapi oleh org2 ketika pregnancy dn bersalin dn ada masalah rumahtangga yg membuatkn 100x sy fikir nk mengandung 😕.. maaf sy mmg tk kuat nk hadap dn blm sesabar sprti isteri2 lain

13 Các câu trả lời

sis...sy pun sama mcm sis..baby sy 16hb ni 8bulan..sy delay period 3hari..sy test positif..sy pakai iucd sis..tp sangkut jgk..yaAllah..sy stress....

SeMoGa Allah permudahkan urusan u & baby. Moga u sentiasa sabar & tenang hadapi ujian ❤️. Allah selalu ade dgn u 🥰

Semoga urusan awak dpermudahkan...🫶🏻