Kepala baby dah ke bawah 31w

Masa 31w nurse klinik desa check perut, dia cakap dia rasa kepala baby dah ke bawah and macam dah nak masuk laluan. And possibility utk dia pusing balik tu takda sbb perut sy sempit. Sy nak tanya, kalau awal2 baby dah macam tu dia akan keluar awal ke? Sy plan nak balik kampung masa 37w, nak bersalin and berpantang kat sana. Risau terkeluar awal. #pleasehelp #firstbaby

1 Trả lời

klau xde contraction or kuar pe2 insyaAllah bb x kuar awal

1y trước

So far takda apa2 masalah sepanjang pregnancy. Cuma risau baby nak keluar awal je since nurse cakap dia rasa baby macam dah nak masuk laluan. Kitanya nak bersalin kat kg, masa pantang ada mak yg boleh jagakan. Kat sini takda sapa2 🤧