Masam vs. Manis

Masa 1st trimester selalu nak makanan/minuman yg masam utk hilangkan mual & muntah. Tapi masuk 2nd trimester, saya dah tak boleh terima benda masam, jd semakin mual. Tp suka yang manis². Bila minum manis rasa kurang sikit mual & lebih happy. Sdgkan sebelum ni sy bukan penggemar makanan manis. Ada mommies-to-be yg macam saya tak 😂😂Risau pula gula naik nanti😂#firstbaby

1 Trả lời

baby girl kot suka manis2. mcm anak first sy dulu. skg pregnant ke 2 suka masin2.harap2 boy pulak. hehe cuma hati2 bila suka manis takut kena gdm.