Saya nak tanya ibu mengandung tak bole mandi malam ke , saya kadang² mandi waktu mlm tp air pns lah

Mandi waktu malam

2 Các câu trả lời

knp wak mesti pikir yg org tua ckp kalau mandi malm air ketuban jadi banyk ea 😂. sy selalu je mndi malm wak. memg jenis xboleh lelap kalau xmandi . hujung2 bulan nk bersalin ni makin panas pulak malm2 😌

4mo trước

sma mcm sy..mak saya selalu ckp tak elok mndi wktu mlm..tpi kita dh panas mandi la kan..tapi mlas nk melawan ckp org tua2,kita diamkn jela

Bila bila kita boleh mandi awak. Tiada masalah😊