Saya nak tanya,ibu hamil sesuai mandi waktu mana? Dan waktu mana yang perlu elak untuk mandi?

Ibu hamil sesuai mandi waktu mana dan waktu mana tidak sesuai mandi?

4 Các câu trả lời

Sy tk pernah dgr pantang larang tentang mandi, setakat ni sy mandi tiap masa sy rasa nak mandi sbb panas sgt, berpeluh, etc. Tp elakkan masa waktu maghrib

3y trước

Tq

sy mndi mcm biasa jek, bahkan kdg pkul 3-4pagi pun sy mndi.. sy jenis kerap mandi mlm sbb suke keselesaan bdan dari peluh.. 😂

3y trước

Tq

Mandi je lah bila-bila masa.

3y trước

Tq

Saya paling lewat 9.30 malam

3y trước

Tq