tukang urut bersalin jb murah

Mana nk cari pakej bersalin murah area jb ye? Nk dkt due bersalin nie.. Mne siap mndi n urut bby n mndi IBU skli urut sdap.

1 Trả lời

Boleh cari kat ig , fb atau boleh google . Kalau google kadang jumpa blog boleh baca review sekali . Tapi saya tak sure area jb macam mana . Sebab selalu kalau benda benda macam ni famous and senang nak dapat kat kl atau selangor kat negeri lain kurang . Masa tu pun saya cari kat ig je untuk area selayang , alhamdulillah jumpa yang murah and bila datang urut alhamdulillah puas hati .