2 kali seluk tapi bukaan masih 2cm help

Mamyy 😭 dah tak than kena seluk 2 kali,sakit sangat,dah berabis buat senaman tpi still tiada bukaan😭betul2 sengsara,dduk sakit brdiri skit,tdur pun skit ... Dari smlm lpas selukan pertama tu asal buang air besar akan ada mucus plug byk kluar smpai pagi tdi pun msih kluar.. tpi bila kencing dia akan kluar darah yg mcm ketulan darah haid... Dah bgtau doctor tpi no respond 😭tdi seluk kali kedua jam 7 nnti jam 1245 seluk kali ketiga ya tuhan 😭#firstmom #advice #bantujawab

1 Trả lời

sis rilexkan badan x masa seluk..kena rilex sbb nk bg otot tu lembut..bile bt mcm tu insyaAllah x sakit.sy ank y ke 7 baru ni stuck 5cm..sakit x cume me geras n sy duk pk ank sy y kecik umo 2 taun kt umh.pg tu doc pakar dtg n sy ckp tlg bukakan jln..sbb ada reason.mule2 doc xnk jgk...dlm tghri tu doc dtg n ckp nk tlg sbb bb dh cukup besar kg dia.. alhamdulillah lepas doc bukakan jln terus dtg contraction

1mo trước

awak Cuba tarik nafas dlm2 pastu hembus kot mulut..bt berulang masa kena seluk..kepala jgn pk pun kena seluk.semoga Allah permudahkan urusan awk