Tolong . Saya risau pada kandungan saya sebab ni kandungan yang pertama. Jadi saya risau sangat. Hmm

Hello mamy2 yg brpengalaman. Kalau bby msk 25weeks. Tp jantung dia laju sgt smpai 187perminit. Apa sebb nya tu ah #firstbaby #seriusnanya #mommybuntu #pregnancy #bantusharing #seriusnanya #firstbaby #bantusharing

2 Các câu trả lời

Tnggi sngt tu lau norml pn 160 cmtu.. hbis misi ckp pe..kena gi hsptl sis.. bio doc pantau bby tu nti.:

4y trước

thnk sis. moga tda ap2

187 tu mcm terlampau tinggi sis. nurse cakap apa je?

4y trước

dia suru minum air ja sbb sya lewat dah buka buku pink. saya sedar saya mengandung suda masuk 25 ..