Packing hospital bag 34w

Mamy2 due november dah settle pack hospital bag ke? Kite baru dtng rajin nak pack harini🤣 Saya akan bersalin kat Hospital swasta nnt so tak bawa bnyak baju pun. Baju mamy 1 set, baju baby 2 set saja 😅.. Hopefully baby kluar 37w mcm tu la bulan october ni hahaha.. Smoga mamy2 smua dipermudahkan urusan bersalin nnt aminnn 🤲🏻 #firsttimemom #firstbaby

Packing hospital bag 34w
8 Các câu trả lời

Taktau la semua hospital swasta sama ke tak tapi biasanya swasta baju mummy pakai baju sendiri. Macam saya 3 hari 2 malam kat hospital, memang bawa baju sendiri 3-4 set. Pakai baju hospital masa nak beesalin je. Baju baby bawa 1 set untuk pakai masa discharge 😊

9mo trước

Oh johor juga ya. Saya di iskandar puteri 😊

Saya edd 17/11 . Dah standby tapi belum siap fully lg hosp bag 😅 prgnt kalini bru buat 1 pack plastik utk LB dah mengah. Sblum ni dah hujung2 boleh je terus complete bag sekaligus. Kalini buat 1, sambung nanti, buat 1 sambung nnt 😆

I pun bersalin swasta. Tgh pening nk pack pampers & wet tissue berapa banyak 🤣 Plan nk check in 3D2N. Botol susu kena bawa tak sis? Sebab malam baby nurse yg jagakan.

9mo trước

biasa berapa harga bersalin kat hospital swasta

Sy due hujung bulan oct, apa pun x ready lagi 😅. Harap nnt larat la nk sediakn semua. Semoga dipermudahkan urusan mommies semua

9mo trước

Aaminn, tq sis 🌹

Saya pun bharap october ni keluar, genap 37w🤣 wlaupun due november. Beg baby dlm kereta, beg maknya je belum siap

9mo trước

Hahahah kan.. Mmg kalau blh kluar la 37w.. penat dah bawa perut ni🤣

baby princess ke tu .. hehe.. semoga di permudahkan urusan . rindu pulak nak pack2 baju 🤣

kalau bersalin swasta berapa kena bayar?

9mo trước

Somehow saya setuju dengan komen di atas. Saya pun bersalin swasta. Stay 3H2M. Bersalin normal. Tak nampak sebarang issue kenapa tak boleh duduk lama😅

semoga dipermudahkan urusan🥰