period atau keguguran

hi mami semua , sye nk tnye gambar nie menunjukan sama ade period or keguguran ke tk , sye kurang pasti lh , ade tk mami² yg pernah mcm sye

period atau keguguran
10 Các câu trả lời

dah cek upt ke

1mo trước

sebelom nie sye ade pos pasal upt sye yg agak kurang jela , so hri nie bru ade rase nk bertanya lh , sebelom keluar darah nye mcm nie , upt sye kurang jelas , selepas sehari cek bru darah nye turun mcm nie , lgi pon kejadian nye bln lps , so sye keliru mase tu , tk tau nk buat ape ,