bantu sye dlm masalah nie

hi semua , nk tnye ade tk ibu² yg tk dtg period selama 2thn , dlm masa yg sama ibu² masih menyusuhkan ank , benda nie terjadi dkt sye , then ank sye pon dh 2thn bru dtg period , selang berapa hri sye berhubungan intim dgn suami tp ade kua darah sedikit , dan sepatotnye sye period lgi pada 9/7 bru tp tk period pon , so period sye dh late 4 hari , sye dh try buat upt tp negetif , ade tk yg seperti sye , bole bantu sye#SeriusTanya #bantujawab

1 Trả lời

tggu lewat smnggu nnt repeat upt. repeat slagi blom period. klau dh sbulan lewat upt -ve blh ke klinik unkt check

1mo trước

yeke , sye cume risau je , sbb tk pernah mcm nie