Beralih bulan

Mami semua. Betul ka orang cakap baby ni kalau dah nak berpindah bulan (bertambah bulan) dia akan kuat meragam? Anak sy sebulan lebih lagi seminggu nak masuk 2 bulan. Dah 3 hari ni asyik meragam sampai demam. Pastu memang xnak berletak dekat bawah kecuali betul2 lena. Sampaikan tidur pun sy dodoi dulu dekat bahu, lenguh jugak hampir sejam buat macam tu supaya dia deep sleep baru dapat letak dia atas tilam😌

1 Trả lời

sama dgn anak Sy . dodoi kt bahu,duk tawaf 1 rumah bru tdo.. kdg2 bergilir dgn neneknye😌