Breech normal ke mami mami semua

Hi mami normal ke 32minggu baby songsang dan nanti dia pandai cari jalan sendiri? #1stimemom #ingintahu

4 Các câu trả lời

Sempat lagi tu pusing…. Sy pun songsang haritu. Sampai minggu ke36 masih songsang. Sy pilih buat ECV utk pusingkan baby. Alhmdlh, berjaya. Mudah2an si kecik x berpusing lagi sampai nak bersalin nnt 🥰

3y trước

InsyaAllah harap harap takde pape la ye , semoga selamat semua urusan kita

Banyakkan sujud lama2 atau position menonggeng setiap hari 😁

3y trước

🥰❤️

Normal selagi xkeluar selagi tu baby akn berpusing dokter kata

3y trước

Amin sis

normal.. hingga minggu 34

3y trước

Thankyou mami 🥰