Baby tak berak.

Hi mama semua! My son now 2 months 18days old. He rarely berak and berak once in a while je tak silap setiap 5-6 hari sekali. Normal ke? Dah check doctor and they said tak ada apa, bontot siap kena masuk jari Dr untuk check ada sembelit ke tidak. Dr cakap tak ada pape. Just keep bagi susu je macam biasa. Believe me once in while dia berak tu sekali zappp banyak gila najis keluar warna kuning. Normal ke? Mama sekalian ada pengalaman tak? Mind to share? Tq in advance! #firstmom #bantusharing #pleasehelp #advicepls #firstbaby #firsttimemom #ingintahu

1 Trả lời

Hi mom! Normal bagi baby yang fully breast feeding. Sbb susu ibu mudah dihadam dlm perut baby. Baby saya pun mcm tu dulu. No worries. Anw, keep bagi susu.