Hai trimester ketiga

Hi mama 😍, sapa sini due bulan 4/2022? dah masuk trimester ketiga nii tiba2 pula datang panik😂, sebab takut diri tak tahan sakit contraction nnti...tp memang xda plan nak minta epidural pun 😄..sbb anak 4org sblm ni smua xda epi...cuma ghisau,kot2 makin tua makin tak tahan🙆

1 Trả lời

jom Join group TEAM IBU-IBU MALAYSIA di fb, acc fake dan acc fb lelaki semua tak diterima masuk...supaya privacy ibu2 selamat kat group tu.....Semua kemasukan member ditapis

2y trước

Sy dah search, tak keluar pun sis?