Kulit Bebas Jerawat SEAWAL 3 HARI? SAYA NAK! 😍

Mama alami masalah ⚠️kulit berjerawat teruk, kering, kemerahan, skin barrier rosak atau tona kulit tidak sekata?⚠️ 🤱🏻😰 Mama's Choice ada penyelesaiannya! Dirumus dengan kombinasi bahan semulajadi ekstrak Centella Asiatica, Teh Hijau Organik, Ceramide, Niacinamide dan Hyaluronan 11 Multi-Complex, Mama's Choice Centella Asiatica Serum ini bukan sahaja mampu mengecutkan dan merawat jerawat degil pada kulit, bahkan ia juga mampu perbaiki skin barrier, melembapkan kulit sekaligus menyekatakan tona dan tekstu kulit anda! 😍🙌🏻 Mama tidak perlu risau kerana serum ini disahkan selamat untuk kulit sensitif dan bebas daripada sebarang bahan yang boleh merbahayakan ibu menyusu dan bayi. 💗 Dah ready untuk kulit flawless? Klik link dibawah sekarang! 👇 https://bit.ly/48tPKqF

Kulit Bebas Jerawat SEAWAL 3 HARI? SAYA NAK! 😍
4 Các câu trả lời

normal ke sakit kepala ketika pregnant makan ubat tak jadi jugak

8mo trước

normal, sbb sblm ni pun saya teruk sangat sakit kepala Dr kata tu mngkin trmsuk alahan mengandung jg. tapi syukur alhamdulilah sekarang dah okay

👌🏻

👌

👍