Keguguran 15 minggu

Malam tadi, saya keguguran 15w 3d. Sedihnya Ya Allah setelah 3 tahun kami berdua menunggu. 5 hari sebelum itu, suami saya kena heart attack. Maybe saya stress walaupun saya rasa badan saya kuat utk ulang alik uruskan keperluan suami di hospital. Doakan kami ya.. #firstbaby #hanyaberbagi

1 Trả lời

Allahu Akbar Semoga akak dan suami diberikan kesihatan yang baik. Semoga akan dilimpahkan rezeki zuriat yang soleh dan solehah.. Akak pantang baik baik ye jaga badan❤️