Perut mengeras dan sakit sangat

Malam tadi dalam pukul 1-3pagi perut saya mengeras,nak baring , duduk, berdiri tegak x boleh, dia punya sakit sampai bepeluh2, muntah , saya hanya bediri dan bepaut pada bahu suami yg sedang duduk , sambil suami urut perut ,normal ke rasa mcm tu ? Atau tu tanda nk besalin,sbb lepas mengeras tu terus sakit kat pundi kencing, tp xde keluar tanda apa2, #35week

1 Trả lời

Masa saya 35minggu, pernah rasa macam tu. Perut mengeras & sakit kat bahagian bawah. Saya terus pergi klinik & check. Rupa²nya dah ada bukaan 1 cm.

5y trước

Owh mcm tu, so sis lepas 1cm tu bape lama amik masa nk besalin , saya still g kerja lg skrg , risau lak kalau nk terkeluar time kat office ni 😂