contraction

Malam tadi contraction kuat sampai pinggang betis semua sakit duk tgk jam bape kerap contraction dtg....tapi bila pagi contraction hilang lak kenapa ek 39w 3 hr

2 Các câu trả lời

Semlm saya dah rasa sakit mcm sengugut sikit2, tp bila pagi dah tak rasa pulak. Ari ni genap 37 weeks.

5y trước

Kalau sakit berlarutan br sy akan pg spital.

Tanda² dah tu.x semestinya turun air & darah.bila sakit x berhenti 4jam terus pegi hospital

5y trước

Normal lendir kluar banyak bila nk dekat due, yg penting lendir tu x busuk & gatal.