Doakan saya

Malam ni 8 oktober, ada appointment check baby dan breast ultrasound. 4hari lepas doktor kk check, cuma ada kantung sahaja padahal dah 7week 6days.. Buat breast ultrasound pula sebab ada lump 1cm.. Harap2 bukan kanser.. Doakan saya..

1 Trả lời

Semoga dipermudahkan urusan dan selamat semuanya ye. Aamiin 🤲🏻 Apa update terbaru mommy sekarang ye? Maaf, saya baru baca soalan ni hari ni, 7/1/21 tapi tarikh soalan tunjuk tarikh 8/10. Soalan baru up /lalu di apps saya. Moga selamat semuanya. #TAPsupermoms