help!!

Maknya dmam pastu bgi susu bdn kat ank blh ke atau pon x leh tkot ank dmam skali hmm

6 Các câu trả lời

Boleh..jgn risau...In Shaa ALLAH xde pape.klau risau anm dmm..sis kne mkn bnde like byk vitamin cm buah orange..supaya bntu immune bdn ank..apa yg ibu mkn..ank pon dpt...

bole bg sis . asal kn sis xcium2 bby . susu kn je xd msala jngkitn .

Utk demam anak tak jangkit through susu

boleh .sgt sgt digalakkan

X effect sis

Boleh.. Lebih bnyk antibodi diberi melalui susu. Masa kita demam, antibodi sangat kuat dlm badan utk lawan demam tu, jadi masa menyusu, ianya pass pada baby