Siapa sini due 27/09 dah beli barang baby ke ??

10 Các câu trả lời

saya 23/9 tapi satu apa pun belum beli. ingatkan masih awal lagi tetiba baca reply semua dah beli hahaha so saya dah kena gelabah 😝. btw, semoga semuanya dipermudahkan urusan bersalin & berpantang 🤍

Saya 4/9 nanti barang 1 pon belom beli sebab fikir awal lagi 😂 mungkin minggu depan kot baru carii masing ii busy kerje 😅

Sy 29/9/24 blm beli barang bby lg.. InshaAllah Aamiin bln dpn baru start nk cari sikit-sikit 🥰 xsabar

dah ready semua brg baby😂. tapi banyak recycle barang dari anak pertama. brg berpantang je yg belum beli

Saya 22/9 barang bby dah 90% saya prepare . Nti dkt2 nak due x larat nak jln shopping dah nti .

sy due 16/09 tpi dah start beli barang baby sikit" dri kandungan 5 bulan lagi 🤭

saya due 7/9. baru start beli sikit2. sbb dh 7 bulan kan. risau juge 😅

sama due kita sis. sy baru beli baju dgn almari baby 🤭 #no3

3mo trước

sama la no 3 jgi🤭

Semoga dipermudahkan segala urusan kita semua gaiss ..🫰

sy due 15.9.. persiapan baby 90% siap..