First trimester tp tak lalu nak makan makanan berkhasiat

Maklum dah mengandung ni elok makan makanan berkhasiat, tp sebab asyik loya pastu mmg x lalu la nk makan kacang2, sayur2, protein sihat2, nasi pun sejemput je mampu makan, itupun kalau ada sup..air kosong pun x lalu, mesti kena buat air ribena baru telan sedap. Mommy2 buat mcm mana ya.

2 Các câu trả lời

sama la.. xleh makan semua sebab muntah balik.. so sy try makan buah epal pear oren besar.. saya minum air masak suam panas je.. tak sedap minum air kosong saja.. saya lebih suka makan kue tia sup (tak makan ayam) n mi rebus..

try makan buah