Makanan ringan yang sentiasa ada di rumah anda ialah:
Nêu ý kiến
Keropok/kekacang
Kuaci
Popcorn
Lain-lain (sila nyatakan)

4498 nhiều câu trả lời

91 Các câu trả lời

hmmm fruits... koko crunch (mesti ade sebab ske makan ngan fresh milk )...cereals...home made biskut... roll cake tu mesti ade seminggu sekali buat.. homemade..roti homemade 🤣😂 senang cerita makanan ringan semua homemade kecuali cereals dan fruits...

jaran simpan makanan ringan at rumah... kalau balik kg mak ade bagi kerepek baru ade makanan ringan.. kalau tak mmng x pernah beli...

All above kecuali popcorn ..stok popcorn xde..kekcg n len2 ada😂

biskut, roti, bun tapi slalunya buah buahan jadi snek ringan

Biskut,nestum dan bijirin,butter n roti,buah-buahan

Keropok atau kuih dan biskut yang dibuat sendiri

macm mcm ada smpi penuh 2almari makann suami bli

tak ada,tak suka makan makanan ringan😅😅.

buah-buahan dn cream cracker

karipap frozen.. nk makan.. goreng jer..