Lepas besalin

makanan pantang czer anyone can share

2 Các câu trả lời

Sup ayam kampung, sup papaya muda (utk tambah susu ibu) & ikan bakar.. Jgn mkn pati2 haruan bgai.. Sya mkn gamogen.. Tp klu tak mbik apa2 vitamin utk luka pun okay.. Sntiasa keringkan luka.. Pkai hairdryer pun boleh tp jarak jauh2 sikit klu mahu cepat kering.. 😌

3y trước

kenapa ya tak boleh makn pati haruan ?

Sangai ikan bilis, sawi & kobis masak air, bakar ikan. Minum air masak secukupnya. Luka make sure sentiasa keringkan. Alhamdulillah. Saya takde alahan jadi mudah bab makan