Apakah makan salak tidak di perbolehkan untuk ibu hamil

Makan salak boleh gak sih bun

15 Các câu trả lời

boleh bunda ☺️ bunda jika berkenan boleh kunjungi profil saya yaa bnyak produk bayi yang diskon2 🥰

boleh kok bun. aku malahan awal2 kehamilan banyak makan salak, Alhamdulillah kandungan baik baik aja bun

kto org sih klu mkn salak bakalan lekat baliya solnya aku yng ngalmi sendiri 😥

apa yg kamu khawatirin dari makan salak? kulitnya jangan dimakan ya bun

Boleh kok Bun, Saya di TM 2 ini makan salak hampir setiap minggu Bun 😂

3y trước

Kalo di aku aman-aman aja Bun

gpp, saya udah 4 hari an ini makan salak terus tiap hari nya.

boleh dong saya sering tapi kulit arinya jan gan dibuang

boleh bund... malah bagus buat kecerdasan janin

boleh Bun tapi jgn lupa dikupas ya kulitnya

bolehlah, yg gak boleh makan kulitnya 😁