Bolehkah hamil 30 Minggu makan durian

Makan durian usia kandungan 30 Minggu apakah boleh

7 Các câu trả lời

Boleh bun Aku makan 3 biji aja Besoknya bab lancar tp bukan diare yaa Biasanya saya bab susah 3-5 harian baru bab Ini abis makan durian 2 hari pup lancar Skrg susah bab lagi 🤣

boleh, kalo tidak ada masalah dikehamilannya dan makan ny pun jgn sekebon bund😆 karna aku jg kmren hamil sempet cicip durian

boleh kok tp kata spogku ga boleh kebanyakan krn takut bkin kembung dan krn gulanya tinggi nnti bisa bkin bayinya besar

boleh bahkan dari TM1 aku makan😁 30w pernah habis 1 buah bulat, aman2 aja alhamdulillah sampai lahiran

Boleh selama gula darahnya normal/ga punya diabet

boleh-boleh aja, selama ga berlebihan

boleh, aku kemarin abis makan😂