mood spoil gdm

Makan maknan hospital pon tk jadi apa, dah 4hri dduk hospital, ikot makan nurse bagi, siap ccuk insulin lagi, smpai dos insulin kena tggi lgi, masih jugak xjdi apa. Stress sgt², ya allah.. Waktu malam ok ja, waktu pagi bcaan selalu ok, mai ja tgh hri makan mkanan hospital, trus mood jdi spoil, lgsung xleh balik . Dkter pon kesian..yala dh arwah mak ada kncing mnis, mmg la kuat effect kt sya..xleh buatpa dah.. Tinggai esok shari ja lagi ?

2 Các câu trả lời

sis gdm masa mengandung je ke atau mmg ade sblm mengandung ye?

5y trước

Sya dh 26mggu.. Sya thap insulin dh..sbb baru lagi sya umur 21, jadi kna buat insulin la.. Hrini ok la.. Boleh discharge dh pkul 8 nnti

Sama la kita.. Try minum air rendaman kacang bendi.. Ikhtiar..

5y trước

Bahaya air ketum tu. Setahu pucuk ketum utk sakit perut.. Try la.. Ataupon.. Blh try yg ni = 1. Air rendaman kacang bendi 2. Peria katak + epal hijau = blend 3. Air rebusan pokok katup kelambu (mgandong xsesuai tkut effect bby) 4. Air limau nipis + air suam (xdigalakkan klo perut xtahan) Semua ni saya dh try . Dan ada kesan walaupun lambat sikit nk tgok result.