hai dear mommy

Makan apa ye untuk pekatkan susu

3 Các câu trả lời

Susu pekat kebykan dpt dikeluarkan diakhir penyusuan.. Puan kena kosisten memberi susu pada baby.. Kalau di awal nampak cair..cuba pam dahulu.. Pastu baru bagi baby menyusu.. Jadual penyusuan kena tepat.. 2,3 jam depend pada penuh susu.. Kalau baby tidur pun.. kejutkan or pam .. Dan pemakanan penting utk hasilkan susu yg berquality

5y trước

Bby saya mmg tau dah time dia mnyusu tiap 2jam mesti bngun nk susu .. Sllu gak pam dlu Lambat nk bagi kluar susu yg pekt tu .. Rasa cm cair sgt susu

Kalau badan saya kan , nak cepat susu ada mkn kurma ajwa + minum air banyak² . Amalan untuk pekat kan susu minum susu full cream xkisah jenama apa asalkn awak boleh minum . Sejak sy ada ank dan susu anak , semua dalam ni tak pernah putus stok .

5y trước

Ok faham 😁

Makan ja sup ayam tmbh mee hun

5y trước

Saya mmg sllu mnum sup ayam .. Mmg bnyk susu tp xpekat